zaterdag, januari 26, 2013

USA 4

ongelofelijke sukkels zijn we..

Na een goede nachtrust hadden we besloten dat we naar een flea market zouden gaan.
Maar voordat we konden gaan moesten we eerst zorgen dat we weer vers geld hadden, want we waren er ijna door.
Dus naar een ATM bij een bank, dat we alleen maar meer pinnen bij een bank, is omdat we  al eens hebben meegemaakt dat onze rekening was leeggeplunderd.
Nu we staan ij de ATM buiten, maar als je het hier doet komt er zoveel vragen bij die automaat, dat we het dan even niet meer weten.
Zo ook vanmorgen, wij domme sukkels denken dat uit zo,n automaat alleen maar dollars komt.
Nu dat is dus een dikke vergissing.
wij dachten dat we alles goed hadden gedaan en klikken op yes, nu je had onze gezichten moeten zien toen er 6 velletjes van 12, met postzegels er uit kwam waaien.Jeminee, dat was voor 38 dollar aan postzegels, ik heb helemaal geen postzegels nodig!!!!
wij maar naar binnen, nu was het niet mogelijk om die postzegels weer aan hun terug te verkopen, maar ze zeiden dat we dat wel konden doen bij een postoffice.
Nu dat moeten we maandag maar gaan bekijken, en anders doe ik ze in een lijst en hebben we een leuk schilderij aan de muur, ter herinnering aan ons sukkelig gedrag.
De juffer in de bank heeft ons maar even geholpen dat we och vers geldkonden krijgen, zodat we naar de fleamarket konden, ach we konden er sowieso wel heen,maar zonder centen is geen bal aan.
Tenperatuur hier??pico pico

Geen opmerkingen: